• banner opt 1
  • harmoni2
  • lestari
  • Tokoh Siswa2015
  • ANUGERAH TOKOH SUKARELAWAN SISWA 2015 - YDP MPDT SIDANG AKADEMIK 2015/2016

Aluan Pentadbir

 

 En. Rashid     

ENCIK MOHD RASHID ABDUL REJAB 

PENGGAWA DESASISWA TEKUN

Saya merakamkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah S.W.T kerana dengan rahmat-Nya Desasiswa Tekun dapat terus membuka pintu dan membentang hamparan mengalu-alukan kedatangan para penghuni desasiswa ini. Syabas dan tahniah kepada semua pelajar bertuah terpilih untuk menjadi ahli keluarga Desasiswa Tekun.

Desasiswa ini merupakan desasiswa yang menjadi idaman kebanyakan pelajar kerana suasana bilik dan persekitaran yang begitu selesa disamping mempunyai prasaran yang lengkap sesuai dengan keperluan harian seorang pelajar. Pihak pengurusan desasiswa ini sentiasa berusaha bersungguh-sungguh untuk memastikan semua prasarana dapat disediakan di samping mengadakan berbagai program dan aktiviti bagi membantu pelajar mencapai kejayaan dalam akademik dan pembangunan sahsiah. Oleh itu, gunakanlah setiap ruang dan peluang yang ada sebaiknya supaya matlamat asas melanjutkan pengajian di Universiti Sains Malaysia dapat dicapai dengan jayanya.

Akhir kata, saya mewakili semua kakitangan pengurusan Desasiswa Tekun mendoakan agar pelajar semua dapat menginap di dalam desasiswa ini dalam suasana mesra dan muhibah. Semoga anda semua tekun membina kecemerlangan diri demi Universiti, agama, bangsa dan negara.

 

                           ixICON-PELAJARxICON-IBUBAPAPELAWATxICON-STAFFxICON-ALUMNIixICON-DIREKTORIxICON-CAMPUS ONLINE